Campania „Flori de Gutui – 10 ani”
null

Pe 1 martie 2017 se implinesc 10 ani de la deschiderea cu mari emotii a florariei noastre online (pana de curand, floriiniasi.ro).

Ca in fiecare an, asa cum v-am obisnuit deja, aniversarea noastra devine mai frumoasa atunci cand reusim sa daruim bucurie clientilor nostri.
Pe www.floridegutui.ro, fiecare livrare din perioada 1-10 martie 2017 beneficiaza de bonusuri diverse, indiferent de momentul efectiv al comenzii.

Toate comenzile cu livrare la domiciliu in Iasi, in perioada 1-10 martie 2017, a caror valoare depaseste suma de 99 lei, beneficiaza de: livrare gratuita, felicitare gratuita si martisor gratuit.
Comenzile cu livrare la domiciliu in Iasi si in Romania, in perioada 1-10 martie 2017, a caror valoare depaseste suma de 299 lei, exclusiv tariful de livrare, beneficiaza automat, la alegere, de una din cele 4 creme cu ulei de argan, marca Gerocossen. Livrarea, felicitarea si martisorul sunt, de asemenea, din partea casei.
Click aici, pentru a vizualiza cele 4 creme clasificate in functie de varsta: +25, +35, +45, +55. Crema aleasa va fi specificata in sectiunea „Mentiuni Comanda” din formularul de comanda si va fi livrata o data cu florile, la adresa destinatarului.

Campania „Flori de Gutui – 10 ani” este desfasurata de catre SC Gutuiul de Aur SRL si se adreseaza exclusiv comenzilor cu livrare la domiciliu, in perioada 1-10 martie 2017.