mi-e dor

Showing all 5 results

Sorteaza:
 • Dor nebun

  Stii momentele alea in care tremuri de dor, te doare carnea de dor, chiar daca, cateodata era chiar langa tine? Daca le-ai trait, aminteste-ti cu drag de ele si trimite-i acest buchet rosu, cu un mesaj simplu: in amintirea clipelor de dor nebun! Pentru ca orice cuplu are nevoie de amintiri frumoase, pe care sa le aduca in prim plan din cand in cand.

  177.00lei
  Compare
 • Dragalas si gingas

  Toate femeile sunt fiinte dragi, pline de gingasie, pana la sfarsitul vietii.

  Dar parca pana in 25 de ani, au in plus acel aer naiv al tineretii, care ne cucereste mereu. Daca ti-e dor de ea, trimite-i acest buchet minunat prin naturalete si culoare! Vizualizeaza-i zambetul cand primeste buchetul de flori roz si traieste adevarata fericire :)

  Dupa 55 de ani, in cele mai multe cazuri, mama este deja bunica si are nevoie de mai multa atentie, mai multa dragoste. Comanda buchetul cu eustoma roz pentru ea, chiar si fara nici o ocazie, pentru ca mama este unica fiinta de pe pamant care te iubeste neconditionat.

  187.00lei
  Compare
 • Mesaj de pe meleaguri straine

  Orhideea simbolizeaza in primul rand dragostea si puterea dragostei, inca de pe vremea Greciei Antice.
  Atunci cand esti departe, cel mai profund mesaj de dor este, fara indoiala cel al incurajarii de a rezista (coincidenta sau nu, orhideea are o durata de viata mai mare de 7 zile), al sperantei ca veti fi unul langa celalalt cat de repede.

  227.00lei
  Compare
 • Dragoste inflacarata

  Nu este nevoie de prea multe cuvinte pentru a descrie acest aranjament. Doar doua cuvinte, dragoste inflacarata, sunt aproape de ajuns. Restul de simtaminte sunt clar exprimate de trandafiri si orhidee si culoarea lor.

  Pentru plata directa cu cardul, click aici.
  Disponibil doar in Iasi. Livrare gratuita.

  267.00lei
  Compare
 • Special pentru EA

  Atat de gingas. Daruieste-l din inima, celei pe care o iubesti cel mai mult. L-am creat special pentru EA, pentru cea care este intotdeauna alaturi de tine. Iti spunem cu certitudine ca merita.

  345.00lei
  Compare