Poveste de Vara

Showing all 3 results

Sorteaza:
 • Iarta-ma cu hortensii albe

  Unul din multiplele mesaje pe care le poti transmite persoanei iubite cu un aranjament cu hortensii albe este cel de iertare. Deci nu ezita si comanda acest superb aranjament bogat, decorat sugestiv cu mesteacan si inimioara rosie.

  139.00lei
  Compare
 • Start pentru amintirile unei veri de neuitat

  Inceputul de vara este perioada magnifica a mirosului de bujori. Dar este in acelasi timp momentul perfect de a lua startul unei veri de neuitat. Acest minunat buchet cu trandafiri si bujori roz ne duce cu gandul la „Un Ete Inoubliable”, al lui Lucian Pintilie, cu Kristin Scott-Thomas in rolul principal, care de fapt ne duce cu gandul la Pacientul Englez.

  Visele sunt mari, pasiunea si mai mare, dorinta de a zburda si de a simti fericirea este enorma.

  La inceput de vara, daruieste-i acest buchet zvelt, cu miros imbatator si iti garantam ca veti avea o vara de neuitat. De fapt, buchetul va fi pentru amandoi, intr-un moment de fericire completa pe o terasa sau pe cel mai inalt punct din orasul in care traiesti.

   

  194.00lei
  Compare
 • Iubire pentru mama: roz cu musetel

  Aranjament cu adevarat reprezentativ pentru sloganul nostru, anume „traieste starea de spirit roz”, datorita in special mirosului de musetel, care amplifica si mai mult sentimentul de iubire pentru fiinta cea mai draga fiecaruia dintre noi: MAMA.

  229.00lei
  Compare