Abonamentul ALB
Valoarea exacta a abonamentului ramane la alegerea clientului, in functie de nevoile sale, fiind cuprinsa intre 500 lei si 999 lei. Reducerea se aplica la valoarea dorita. De exemplu, daca alegeti o valoare de 600 lei, suma de plata este de 600 – 12%, adica 528 lei, reducerea fiind de 72 lei. Valoarea totala, efectiva a buchetelor livrate va fi desigur de 600 lei.
In cadrul abonamentului ALB, pentru fiecare livrare, buchetul sau aranjamentul floral ales are o valoare minima obligatorie de 150 lei, fara costul de livrare, daca acesta exista. Livrarea este gratuita doar in Iasi. Pentru judetul Iasi si celelalte judete ale tarii, tariful de livrare este inclus separat in valoarea totala a fiecarei livrari.


Durata maxima acestui tip de abonament este de 3 luni din momentul achizitiei, pentru care se aplica 12% reducere la valoarea mentionata si in cadrul caruia toate livrarile in Iasi sunt gratuite.
Abonamentul ROZ
Valoarea exacta a abonamentului ramane la alegerea clientului, in functie de nevoile sale, fiind cuprinsa intre 1000 lei si 1999 lei. Reducerea se aplica la valoarea dorita. De exemplu, daca alegeti o valoare de 1500 lei, suma de plata este de 1500 – 18%, adica 1230 lei, reducerea fiind de 270 lei. Valoarea totala, efectiva a buchetelor livrate va fi desigur de 1500 lei.
In cadrul abonamentului ROZ, pentru fiecare livrare, buchetul sau aranjamentul floral ales are o valoare minima obligatorie de 120 lei, fara costul de livrare, daca acesta exista. Livrarea este gratuita doar in Iasi. Pentru judetul Iasi si celelalte judete ale tarii, tariful de livrare este inclus separat in valoarea totala a fiecarei livrari.
Durata maxima acestui tip de abonament este de 6 luni din momentul achizitiei, pentru care se aplica 18% reducere la valoarea aleasa si in cadrul caruia toate livrarile in Iasi sunt gratuite.
Abonamentul ROSU
Valoarea exacta a abonamentului ramane la alegerea clientului, in functie de nevoile sale, fiind peste 2000 lei. Reducerea se aplica la valoarea dorita. De exemplu, daca alegeti o valoare de 3000 lei, suma de plata este de 3000 – 22%, adica 2340 lei, reducerea fiind de 660 lei. Valoarea totala, efectiva a buchetelor livrate va fi desigur de 3000 lei.
In cadrul abonamentului ROSU, pentru fiecare livrare, buchetul sau aranjamentul floral ales are o valoare minima obligatorie de 100 lei, fara costul de livrare, daca acesta exista. Livrarea este gratuita doar in Iasi. Pentru judetul Iasi si celelalte judete ale tarii, tariful de livrare este inclus separat in valoarea totala a fiecarei livrari.
Durata maxima acestui tip de abonament este de 12 luni din momentul achizitiei, pentru care se aplica 22% reducere la valoarea aleasa si in cadrul caruia toate livrarile in Iasi sunt gratuite.